Cesar Kozijnen startte eind jaren negentig in Zelhem, werd in 2012 onderdeel van de Wopereis Groep en verhuisde toen naar Doetinchem. Hier produceren we in onze fabriek eigen kunststof kozijnen, waarbij we gebruikmaken van het VEKA kwaliteitsprofiel. Tevens hebben we een showroom waar we de klanten de diverse mogelijkheden kunnen laten zien en verder kunnen informeren over de voordelen van kunststof.

Wij leveren zowel aan de zakelijke als particuliere markt en staan garant voor de vakkundige levering en montage door een eigen montageteam. Van het eerste advies, het beoordelen en opmeten van de situatie ter plaatse tot de daadwerkelijke levering en montage, bij Cesar Kozijnen ben je verzekerd van een optimaal eindproduct. 

DSC0397

Hoogwaardige kwaliteit door Achterhoeks vakwerk!

Cesar Kozijnen levert hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren die in eigen fabriek in Doetinchem worden geproduceerd en voldoen aan alle Nederlandse eisen en richtlijnen. Alle kozijnen en deuren worden vervaardigd uit KOMO- en SKG-gecertificeerde VEKA kozijnprofielen. De kozijnen worden geleverd met isolerend, energiebesparend en geluidswerend HR glas. Binnen het brede leveringsprogramma in hang- en sluitwerk is elk product voorzien van het SKG2 keurmerk, de norm voor inbraakwerendheid. Cesar Kozijnen hecht veel waarde aan een goede prijs-kwaliteitverhouding en tevreden klanten.

Onderdeel van de Wopereis Groep

Cesar Kozijnen is onderdeel van de Wopereis Groep. De Wopereis Groep is actief in de agrarische sector (stallenbouw, stalinrichting, melksystemen en mestopslag), energiesector (grootschalige PV-installaties en biogasoplossingen), voedselverwerkende industrie (machinebouw, plaat & constructiewerk, leidingwerk en draai- & freeswerk) en de utiliteitsbouw (hallenbouw en kunststof kozijnen). Kijk op www.wopereis.nl voor meer informatie.